Se arată 1–15 din 18 rezultate

Magazin online specializat in Extensiile de par!

Daca cauti un magazin online de extensii atunci ai ajunt in locul potrivit.

Poate multe dintre noi avem o poveste horror care începe cu “Am vrut să îmi scurtez părul un pic” și la final am ajuns acasă cu o tunsoare urata pe care categoric nu am vrut-o.

Se poate întâmpa oricui asa ca stai linistita. Dar partea frumoasă este ca produsele noastre vă pot ajuta in toate aceste probleme! In cazul unei tunsori oribile va recomandam extensiile cu clip-in care nu vă vor înceti creșterea părului, astfel fiind soluția perfectă pentru a avea un păr lung până la cresterea celui natural.

Comercializam Extensii de par cu sisteme de prindere de cea mai bună calitate, peruci din par natural, cozi din par natural pentru un volum si o lugime fabuloasa . Produsele noastre sunt din materiale organice și naturale, asigurând rezistența lor și sănătatea purtătorului.

In magazinul nostru puteți găsi ușor zeci de extensii, cu diverse rezultate finale. Este foarte ușor să ajungeți la volumul dorit prin diferite produse.

Există seturi create special pentru persoanele care au păr foarte subțire, și nu în cantitate foarte mare.

Avem seturi create pentru păr de grosime medie, care adaugă puțină lungime și puțin volum, păstrând un look natural. O ultimă categorie de extensii sunt cele create pentru cei care au deja păr mult, dar care vor o lungime mai mare, sau pentru cei care vor un efect voluminos dramatic.

Este foarte important ca dupa montarea extensiilor, cozilor de par dar si a perucilor sa aveti grija de acestea cu produse de intretinere.

Pentru ingrijirea parului nu ai nevoie de zeci de produse. Alegerea produselor de ingrijire trebuie sa fie specifice pentru tipul parului tau precum cret, deteriorat, vopsit, matreata… etc.

Orice model alegeți, veți avea intrucțiuni aferente pentru folosire și întreținere pe ambalajele produselor.