Carneolul

AUG
25
2012

Carneolul

    Carneolul este un cuart de culoare portocaliu-rosu, rosu inchis, caramiziu. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia, ajuta in vindecare, sporeste curajul si dezvolta energiile sexuale. Este piatra sacra a tibetanilor si egiptenilor.
    Carneolul este talismanul norocos al Fecioarei, piatra specifica zodiilor Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Capricorn.

    Calitati metafizice:
Puternic rol protector impotriva energiilor negative.
Este o piatra energetica, foarte stimulativa in orice plan al vietii, da chef de viata si de actiune, il face pe purtator sa ia initiativa si sa actioneze.
Aduce o stare de buna dispozitie si de bine general, il face pe purtator sa se simta bine, sa rada, sa se bucure de viata.
Este o piatra a norocului, succesului, prosperitatii, iubirii pasionale.
Aduce incredere in sine, calm, echilibru mental, protectie impotriva energiilor negative si a atacurilor psihice.
Aduce succes in afaceri.
Scoate la lumina talentele nedescoperite ale fiecaruia.
Mareste energia fizica, dorinta de a reusi, pasiunea, motivatia, increderea, concentrarea, energia, inspiratia, indrazneala, initiativa.
Este o piatra a fraternitatii si intelegerii intre oameni.
Protejeaza impotriva invidiei, furiei, gandurilor negative ale altora.
Deschide accesul spre vietile anterioare, folclorul sugerand ca acesta a fost folosit pentru protejarea in calatoria de dupa moarte si apararea impotriva raului. 
Carneolul este considerat a fi benefic in tratamentul infertilitatii si este purtat pentru a consolida pasiunea si dorinta.
Scade invidia, furia, frica, tristetea, apatia, lenea, pasivitatea, frica de moarte, depresia, ostilitatea, adversitatea, ura.
Alunga indoiala si gandirea negativa, blocajele psihice sau mentale de orice fel.
Ajuta in atingerea telurilor personale.
Favorizeaza contactele sociale.
Purifica celelalte pietre langa care este purtat.
Confera succes celor cu activitati in lumea teatrului.

    Efecte asupra sanatatii: foarte benefic pentru tot ce este legat de sexualitate, pana la fertilitate si potenta, benefic pentru sistemul circulator, sistemul respirator, rinichi, piele, organe sexuale, coloana vertebrala, splina, pancreas, ficat, diminueaza durerile menstruale, stimuleaza pofta de mancare si asimilarea (ajuta la cresterea in greutate), confera o stare buna de sanatate in general, elibereaza tensiunile sexuale negative, mareste sexualitatea si fertilitatea, benefic in caz de artrita, boli de rinichi, de pancreas, impotenta, infertilitate, astm, alergii la polen, pietre la rinichi, hemoragie nazala, anorexie, inflamatii, infectii, dureri de spate, purificarea sangelui si crampe menstruale.

Comentarii

Nu exista comentarii despre "Carneolul".

Adauga un comentariu pentru "Carneolul":

Campurile marcate cu * sunt obligatorii:

Nume: *
E-mail: *
Mesaj: *
Cod de securitate: *
    Captcha

Carneolul